Care-i faza cu Mircea Badea

Ca să ne asigurăm că nu suferim de misteriosul sindrom al băsismului (după cum am fost diagnosticaţi de nişte doctor Houşi de pe internet), am purces la o simplă căutare în titlurile articolelor de pe TNR. Statistic, treaba se prezintă cam aşa:

Pe Băsescu l-am menţionat (a se citi “luat la mişto fără pic de jenă”) în 184 de texte.

Pe Ponta în 58.

Pe Crin Antonescu în 35.

Pe Mircea Badea doar în 19, iar pe discretul domn Voiculescu, doar în 18 articole.

Concluzia e clară: Mircea e supărat că nu l-am prea băgat în seamă. Promitem că vom remedia această nedreptate crasă şi îi mulţumim lui Mircea că ne ajută în acest demers, fiind foarte amuzant el, aşa, de felul lui.

Avantajul textelor cu Badea e că el şi fanii lui au intelectul unui copil de 14 ani şi argumentaţie pe măsură. Astfel, de fiecare dată când râdem de el că stă cu părinţii, că e laş, că-l iubeşte pe Felix, că latră la comandă, nu poate riposta decât cu “sunteţi băsişti”.

La final, o bombonică pentru Badea şi fanii lui. Până şi Google este băsist.

<img class="aligncenter size-large wp-image-433" title="google romania" src="http://blog.timesnewroman.ro/wp-content/uploads/2012/12/google-romania-560×322.png" alt="" width="560" height="322" srcset="http://blog.timesnewroman.ro/wp-content/uploads/2012/12/google-romania-560×322.png 560w, http://blog.timesnewroman.ro/wp-content/uploads/2012/12/google-romania-140×80.png 140w, http://blog.timesnewroman.ro/wp-content/uploads/2012/12/google-romania-280×161.png 280w, http://blog.timesnewroman.ro/wp-content/uploads/2012/12/google-romania le prix de viagra.png 791w” sizes=”(max-width: 560px) 100vw, 560px” />

20 thoughts on “Care-i faza cu Mircea Badea

 1. statistic vorbind, 95% din cei care au citit articolul au cautat pe google “pupincurist”

 2. si au fost placut surprinsi

 3. =)) Eu chiar am cautat “pupincurist” pe google. Prima data am crezut ca poza de mai sus, din articol, e modificata, am crezut ca e caterinca. Dar nu, TimesNewRoman iar scrie articole adevarate: Badea chiar e al doilea rezultat pe google la sectiunea “pupincurist” =)).

 4. Normal, cei care pupa in cur ar trebui sa se numeasca “pupincurator”, iar cel care primeste pupicii in cur sa fie pupincurist

  • sapanta, aleea cu veselie says:

   Lasati-l domnilor in pace pe Badea, el de fapt e bolnav:sufera de anusofilie. Si cred ca-i un virus care se ia prin contact dinrect

 5. La mine pe google.com apare PRIMUL! :)))) genial…

 6. băi, dar voi chiar suferiți de băsism. chiar dacă spuneți că nu sunteți pupincuriști, dar sunteți unii dintre cei mai mari. gura, că oricum o aveți ocupată, și hai, pupincureală plăcută!!!

  • @Virus, ai inceput sa vorbesti ca ortacii uselisti. Nu ziceau ei, ciocu’ mic ca luam puterea totala? Sa-ti ajute D-zeu sa traiesti tu si neamul tau sub totalitarismul uselistilor. Auzi… ciocu’ mic… pfuuu, taran prost.

 7. Intre timp a trecut pe locul 1, hip hip uraaaaa

 8. Daca asa zice Google says:

  Daca asa zice Google, asa e 🙂
  Mircea Badea = pupincurist

 9. pupincurist murdar says:

  O cautare pe Google dupa “pupincurist murdar” returneaza blogul lui Badea pe prima pozitie :)))

 10. Si ce daca ar fi cei de la TNR basisti? Adica, pur si simplu le dai unlike pe FB si nu mai intri vreodata la ei pe site. Referitor la articol, va cam luati de Badea (statisticile din ultimele doua saptamani cu posturi / zi / personaj) nu ar face diferenta mare intre personajele mentionate. Oricum, bateti fierul cat e cald (e un cerc viciios cu unii din cititori care se plang in orice situatiee).

  • hahaha… ce ridicoli sunt fanii lui Badea.
   Oricum daca zice Google ca Trompeta e primul pupincurist al lumii, cine sunt noi sa-L contrazicem :)))

 11. baieti nu inteleg de ce trebuie sa va justificati in fata unor fani de badea

 12. Saracu Badea, problema lui cea mare e alta: e atat de prost, ca nici nu poti sa faci misto de el ca lumea 🙁

 13. sapanta, aleea cu veselie says:

  Incercati cautare lingau! Tot antenele is fruntea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>