Avem dovada! Redactorii TNR nu sunt băsişti

Ieri, un cititor ne-a acuzat că suntem băsişti:

Robert, să ştii că nu ai dreptate. Aseară, când am ajuns acasă, soţia nu m-a întâmpinat cu „Băsistule, la ora asta se vine acasă?”, ci cu „Beţivule, la ora asta se vine acasă?”. Şi tind să cred că soţia mă ştie destul de bine, în orice caz mai bine ca tine.

7 thoughts on “Avem dovada! Redactorii TNR nu sunt băsişti

  1. Omul betiv adevar graieste 🙂 Mereu

  2. cetateanul says:

    Ce ciudat ca la aproape un secol de la infaptuirea Romaniei Mari,cetatenii EI sunt impartiti in “basisti” si “antibasisti”.

  3. Pai asta e dovada ca sunteti basisti. Toti betivii sunt basisti, ca au ceva in comun cu el 😛

  4. e si base un om….daca atat il duce capul? ce sa-i face? dar mie tot de voi imi place cel mai mult :)) nu ati vrea sa conduceti tara si base sa fie noul tnr? un fel de reversal role…

  5. si cred ca nu ti-a dat sa mananci “..” cum zicea robert, si sotia ta stie ce-ti place sa mananci si ce nu :))

  6. La prima vedere multi ar fi tentati sa considere asta, insa ca sa rezum multe idei, o postare facuta ieri arata clar pozitia.
    Postul de ieri despre Cristian Danilet, pentru mine a fost mai mult decat suficient ca sa inteleg pozitia voastra referitoare la toata aceasta treaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>