TNR vă arată adevărata faţă a justiţiei din România

Domnul din imagine este Cristian Dănileţ, membru al Consiliului Superior al Magistraturii. El este cel care a avut zilele trecute puseul ăla agresiv ameninţând cu puşcăria pe cei care comentau împotriva procurorilor ce începuseră să ridice oameni de pe stradă să-i întrebe cum au votat la referendum.

Trecem cu vederea apucăturile staliniste ale creaturii pentru a ajunge la întrebarea cu adevărat importantă: care este poziţia oficială a CSM referitoare la felul în care arată acest judecător? Putem avea încredere într-o Justiţie care poartă o astfel de mustaţă? Putem să credem în dreptate în condiţiile în care omul este lăsat să vină cu chica aia, de actor din filmele cu karate chinezeşti, la serviciu?

13 thoughts on “TNR vă arată adevărata faţă a justiţiei din România

 1. Nu stiu cat putem sa credem in dreptate “în condiţiile în care omul este lăsat să vină cu chica aia la serviciu” dar cu siguranta putem crede in independenta judecatorilor.

 2. Parca voi erati site de umor, Danilet este un adevarat profesionist! De ce trebuie sa fim superficiali si sa ne blocam in aspectele fizice ale unor persoane?

 3. Vreau sa scriu o carte: `demitizarea justitiei romanesti`. Incep cu a spune ca in justitia romana nu exista, ca la americani, ciocanel cu care sa se faca dreptate:). Dar acum mi-ati mai dat inca o idee: in justitia romana judecatorii nu au pe cap peruca, ca la englezi, ci păr:).
  PS. Da poza aia de sus nu e, totusi, mishto – e din zilele noastre, celelalte de cand eram mai tanar si fara costum nou. Mustata nu pot s-o rad, ii place nevesti-mii…

  • Măcar ştim că justiţia are umor 🙂

  • …nu poti fi Danilet -judecatorul! In primul rand un magistrat CSM nu ar intra pe acest blog neinsemnat sa dea explicatii si mai apoi nu ar scrie niciodata “ş” sub forma “sh”! Intoxici prost, nu prea stii s-o faci!

 4. eu nu inteleg care e problema? sunteti atat de ingusti la minte incat sa judecati oamenii dupa infatisare? sunteti comunisti? eu nu inteleg. acel procuror a ajuns acolo datorita meritelor personale. este un profesionist. verificati cazurile instrumentate de el si veti vedea.

  • Vine o doamna de la tzara in sala de judecata, unde prezidam eu sedinta. Ma ia cu `domnu procuror` incoace, `domnu procuror` incolo. O intrerup la un moment dat si, cu glas plin de gravitate, ii spun: “Matusa, eu sunt judecator, nu procuror”. La care repede imi spune: `Lasa, maica, esti tanar, ai timp sa ajungi si procuror`. Deci, Andrei, inca nu am ajuns procuror 🙂 Sunt judecator din 1998 si membru CSM de anul trecut.

 5. Camil Boguş says:

  cât s-a maturizat şi unde a ajuns Frankfurt ăsta. nu-i e ruşine cu Axinte preşedinte 😀

 6. Domnul arata ca un olimpic la matematica (poate ca a si fost)…si pe ei ii lauda toata lumea..Care`i problema? Prefer un om tanar decat dinozaurii care judecau dusmanii statului inainte de `89.
  Altfel, eu cred ca justitia s-a cam demitizat singura prin actiunile oamenilor care au reprezentat-o in ultimii 20 de ani, dar atacurile acestea la adresa judecatorilor si procurorilor – nu din partea presei, ca asta sa zicem ca ar fi normal, desi rade ciob de oala sparta ca avem si o presa… – ci din partea Guvernului , Parlamentului, presedintelui(interimar) nu sunt normale si chiar ar trebui sanctionate. Hai sa fim sanatosi!

 7. Probabil cel mai coerent blog din Romania !

  https://cristidanilet.wordpress.com/

 8. https://cristidanilet.wordpress.com/about/ si tare fain va prinde ca nu tineti seama de om.

 9. TNR dragilor.. v-ati cacat in cartusiera,scuzati expresia bunicii.Aveti umor,urmaresc postarile voastre,imi place ce scrieti(eh,aproape tot) dar… nu credeam sa aud josnicia asta de la voi.
  Banuiesc totusi ca-i scrisa treaba asta de paznicul de la poarta,pensionat din militie care inca umbla in buzunar cu foarfeca cu care tundea elementele reactionare dupa ce le tragea mustruluiala in numele socialismului.
  Nu zic sa va fie rusine ca evident nu cunoasteti personajul.Nemaiauzit in Romania sa ajungi ce a ajuns,din coltul ala de harta unde intoarce uliul,fara pile,proptele sau cunostinte sus-puse si dintr-o familie modesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>