FOTO EXCLUSIV: Judecătorul CSM Cristi Danileţ, surprins la o BERE cu băieţii

Paparazzi TNR l-au urmărit vineri seara pe judecătorul Cristi Danileţ de la CSM pentru a afla cu cine se întâlneşte când nu ameninţă oameni la ordinele lui Băsescu şi ale lui Macovei. Nu mică le-a fost surpriza când au aflat că acesta s-a întâlnit chiar cu redactorii TNR, în cârciumioara de lângă fostul sediu de campanie al lui Băsescu.

Ajunşi la faţa locului, paparazzi TNR au constatat cu stupoare că nici măcar n-au aparatele la ei, aşa că au trebuit să împrumute aparatul judecătorului CSM.

După cum se vede şi în fotografie, Danileţ abordează o conduită total nepotrivită pentru un judecător, purtând în loc de robă o geacă scurtă. N-are nici ciocănelul de încheiat şedinţele la el şi, cel mai probabil, băutura de pe masă a fost cumpărată din banii lui Băsescu.

Infamia merge mai departe, nici redactorii TNR nu poartă căciulile şi mustăţile oficiale.

6 thoughts on “FOTO EXCLUSIV: Judecătorul CSM Cristi Danileţ, surprins la o BERE cu băieţii

 1. Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti… Pacat, initial v-am considerat pe cat de amuzanti, pe atat de inteligenti.

 2. De remarcat ca in dreptul meu, pe masa, nu se afla vreo bautura alcoolica. Insist pe acest aspect.

  • Gogu Steriade says:

   De remarcat că în spatele tău în poza avatar stau scrise, într-un mod total neinsipirat, cuvintele “Human Rights”, probabil pentru a distrage atenţia de la şosetele negre asortate la pantofi sport albi.

 3. Cristi Danilet says:

  A, nu, te ror! Am stat o ora in fata oglinzii inainte sa plec din casa: sosetele sunt asortate cu geaca, iar pantofii sport cu tricoul. 🙂

 4. poate ar fi fost mai bine ca identitatea redactorilor sa ramana ascunsa…
  vasilica, sper ca nu te-ai chinuit asa de mult cu asortatul ala si nici n-ai chemat inspectia pt acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>