De unii nu merită să faci mişto, mai bine le urezi direct cancer

Am dat întâmplător de unii care au o pagină de Facebook de care chiar nu e cazul să facem mişto. Ar fi prea puţin, leprele care au făcut mizeria de mai jos merită cel puţin cancer.

Deci posesorii paginii îşi fac trafic pe seama unui copil care are cancer. Nu ţi se spune nimic despre copil, cum l-ai putea ajuta concret, de exemplu. Nu, ei teoretic au postat o aplicaţie funny şi atât. Cum ar veni, pentru leprele care ţin pagina aia de Facebook cancerul e un soi de „aplicaţie funny” pentru copii. Problema e că peste 500.000 de idioţi sunt fani ai acestei mizerii. Iar vreo 3.000 au dat Like şi Share la postarea asta abominabilă.

1 Like = cancer pentru lepra care a avut ideea să posteze aşa ceva
1 Share = boli incurabile pentru cei care au dat Like şi Share la mizerie

Dacă vreţi să le uraţi ce le dorim şi noi, linkul e ăsta: https://www.facebook.com/aplicatiifunny

13 thoughts on “De unii nu merită să faci mişto, mai bine le urezi direct cancer

 1. Bube-n cur si maini scurte sa le uram

 2. sunt dusi cu pluta oamenii, cum sa faci asa ceva? sa nu-ti fie frica, ca poate te loveste dracu boala aia?? vad o gramada care vin si pe la terase cu chestia asta, domne sa ajutam un copil bolnav de cancer…crazy people

 3. Andrei Popa says:

  Proasta lume

 4. E un pic cam deplasat, dar se face misto de o cersetorie online.

 5. Treaba e ca eu, de ex chiar am vrut sa ajut pe un tanar bolnav de cancer testicular, prieten de al meu si i-am pus link la mine pe site si pe facebook, cu informatii complete, acte medicale, poze, cont bancar. Deasemenea am stabilit sa platesc catre el pt fiecare like pe care il primesc, plus 2 % din vanzarile din luna curenta. Initial vroiam sa bag banii in reclama dar imi doream sa il ajut si pe acest baiat.. intr-o luna asa mult le a pasat alora de pe facebook, ca s-au strans 80 de likeuri si nicio vanzare, plus comentarii inteligente ” da’ de ce nu ii dai tu banii ba?” asa ca i-am dat 500 lei sa isi faca analizele si acum strang bani sa ii bag in google adwords. Partea buna e ca i-au iesit analizele bune, cu vanzarile vdem noi cum facem 🙂

 6. Jimmy Hoffa says:

  Un respect… Doi respecti? Nu merge. Dar “un scuipat, doi scuipati” se poate. O idee de aplicatie funny – aplicarea scuipatului pe fata imbecilului care foloseste o asemenea imagine pentru promovare.

 7. Frank White says:

  Adevarata problema e ca voi sunteti si mai prosti decat cei care a-u facut pagina. Nu sunteti capabili din punct de vedere mental s-a intelege-ti o gluma.
  Acel post face referire la restul posturilor de genu de pe facebook (aka 1 like = 1$ sau ceva de genu ). Pentru ca si in cazurile alea, bolnavii din poze tot un ‘zambet’ primesc. S-a nu crede-ti ca doneaza cineva bani doar pentru simplul fapt ca dati voi like-uri 🙂 Daca cineva are bani de donat, poate sa i-i doneze si fara sa puna o poza pe facebook la care sa dea lumea like, stati linistiti !

 8. orangebud says:

  de aia n am eu facebook!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>