Felicitări, Dumnezeu! Electric Castle, primul eveniment promovat de celebra divinitate

Electric Castle e un festival la care se înghesuie hipsterii, ceea ce-l face și nițel obscur. Anul ăsta, însă, festivalul ăsta de la Bonțida (sau ”Bonțâda”, ca să fiu riguros și în ton cu minunata pronunție a urmașilor de iobagi care prestau munci fizice pentru grofii din zona Clujului) s-a bucurat de o intensă mediatizare pe Facebook încă din prima zi.

Iar motivul pentru care s-a întâmplat asta e cât se poate de simplu: a plouat! Și cum ploaia e al doilea cel mai important eveniment meteorologic pentru deținătorul de cont Facebook, după ninsoare, asta s-a tradus într-o grămadă de postări legate de eveniment. Lucian Mindruta este singurul posesor de cont Facebook care n-a scris nimic despre Electric Castle, dar asta a făcut-o la modul ironic, pentru că e hipster (nu degeaba se dă cu bicicleta în văzul Facebook-ului).

Și acum, să trec la concluzie. Cine e responsabil cu ploaia? Dumnezeu. Și ce a făcut ploaia trântită de Dumnezeu în Bonțida? A promovat evenimentul. Și cum se numesc ăia care promovează evenimente? Habar n-am, dar o fac pe bani, asta se știe sigur. Deci Dumnezeu a dat cu ploaie nu pentru agricultură sau ca să-i iasă prognoza lui Romica Jurcă, ci ca să scrie poporul pe Facebook despre Electric Castle. Adică a cam luat bani pentru asta. Un sincer ”Felicitări, coaie!” din partea mea pentru celebra divinitate.

P.S. Tot ce scrie mai sus e logică impregnată de divinitate, deci adevăr absolut! Să nu aud comentarii!

14 thoughts on “Felicitări, Dumnezeu! Electric Castle, primul eveniment promovat de celebra divinitate

 1. Apeciez cam toate articolele TNR, dar asta e chiar prost.. de prost gust dumele si incercarea de a parea intelectualo-amuzant a celui care l-a scris

  • Cine a scris articolu e un ratat care probabil moare de oftica ca nu a ajuns si el. Grow up, vigin!

   • Cei care se tăvăliră prin mol se spurcară, dar nu așa de rău, precum te spurcași tu cu cacofonăriile tale. Asta pe de o parte. Iar pe de ceastalaltă, cred că se vrea a face bășcălie de tot ce mișună prin țară …

 2. finalul e “bleah!”

 3. Bravo :))

 4. Arboreanu says:

  Of na! Bucurestenii n-au ‘mol de asta
  …electric?! Va zic doar ca e mai tare ca cel de Waken(Germania) sau de Glastonbury(Anglia). Oricum nu se compara cu ala de Techirghiol pe care il stiti voi…:)))))

 5. şi cu toate astea, tot fu coadă la gogoşerie pe Moţilor…

 6. De cacat. Articolul,zic.

 7. Editorul merge la Avicii 🙂

 8. Amu, astia care au fost la EC ce dracu sa zica, fac haz de necaz. ca a fost fain, ca dracu, ca lacu. A fost fain pe dracu, au tremurat ca tampitii, ca si cateaua la injectie, erau ca porcii, cu noroiul pana la gat, cu corturile-n mocirla. Dar “o fost fain”. Pe cine dracu pacaliti voi? Ego-ul vostru, sa se indulceasca ciuda pentru milioanele date pe bilete? :))

 9. Fara stil, logica si,pe scurt, de cacat.

 10. COCALARILOR!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>