TNR cere public includerea pe lista site-urilor care dezinformează

Redacţia TNR se declară total dezmăgită de lipsa de profesionalism din presa românească. Din rațiuni imposibil de înțeles, TNR nu se regăsește în lista cu site-uri care dezinformează care circulă de câteva zile în mediul online. Regretul nostru este cu atât mai mare cu cât dezinformarea reprezintă scopul declarat al TNR-ului.

Deși ne-am dedicat dezinformării mai bine de 6 ani, sacrificând nopți, zile de week-end și concedii, totul pentru a le oferi cititorilor o dezinformare corectă și imparțială, câțiva închipuiți jurnaliști au găsit de cuviință să nu ne treacă în lista celor care dezinformează, preferând tot felul de site-uri obscure, a căror existență abia ajunge la câteva luni.

O presă în care deontologia nu este un simplu cuvânt golit de sens ar trebui să ia atitudine împotriva acestei nedreptăți. Nu e normal să fim daţi la o parte de nişte inconştienţi care trădează idealurile dezinformării, sau chiar confundă dezinformarea cu jurnalismul făcut pe genunchi.

TNR cere public să fie inclus pe lista site-urilor care dezinformează. ACUM!

8 thoughts on “TNR cere public includerea pe lista site-urilor care dezinformează

 1. De voi stim, sunteti ca o gluma buna, care nu trebuie explicata 🙂

 2. dezinformare corectă și PARTIALA !

 3. Gresit, dragilor. In timp ce pe siteul vostru este clar stipulat ca activitatea voastra este un pamflet si trebuie tratat ca atare, pe siteurile din lista aceea “neagra” nu apare asa ceva, asadar ele se vor a fi surse serioase si credibile de informatii.

  TNR este un site de umor bun, frumos, de calitate si inteligent, nu unul de dezinformare si manipulare perfida.

 4. Incredibil.. chiar cineva a facut liste cu site-uri care nu sunt credibile? Adica, siteuri in care ei nu cred… cam asa merge treaba. TNR informeaza bine… satiric, dar bine, partea a doua e ca unii nu se prind de asta si de subtilitatile de prin articole. Nici nu aveti ca cauta pe lista aia.

 5. Dar cum sa dezinformati voi? este clar ca dintre toate minciunile ce circula in presa, voi sunteti cel mai aproape de adevar.

 6. Nicolae Popescu says:

  Obiectez!

  Prin dezinformările voastre atât de atent realizate, atât de corecte și imparțiale, reușiți o radiografiere extrem de precisă a gândurilor lăuntrice ale nației românești, făcând astfel orice “știre” de a voastră mai apropiată de realitate decât porcăriile și câcaturile politicoideologice de prin alte locuri.

  * creatorul acestei postări nu își asumă responsabilitatea pentru nicio pagubă produsă din cauza postării *

 7. Ba’ fratilor, ce plm? Adica vreti sa spuneti ca Iohannis nu s-o dus cu branza si afumaturi la piata? Sau ca Remus Cernea n-o propus un guvern de delfini?
  Rusine sa va fie!

 8. Dezinformati, dezinformati si iar dezinformati , pana cand patriarhul Daniel , va declara smerit si cu lacrimi de crocodilian, toate spagile, conturile bancare si josurile CURioase placite sufletului sau ! Asa sal loveasca DNA-ul !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>